Redink Kft.

Vállalati szoftver kell? Igen.
JogCRM - mobil verzió
HOGYAN LÉPHET BE A JOGCRM MOBIL DEMÓ VERZIÓBA?

A JogCRM MOBIL CSAK MOBILESZKÖZÖKÖN (OKOSTELEFON, TÁBLAGÉP) HASZNÁLHATÓ, A DEMÓ RENDSZER ELINDÍTÁSÁHOZ ÉRINTSE MEG A "BELÉPÉS" NYOMÓGOMBOT, VAGY ÍRJA BE BÖNGÉSZŐJÉBE A KÖVETKEZŐ ELÉRÉSI UTAT:  M.DEMO.JOGCRM.HU 


 
 
Belépés a JogCRM demó rendszerbe
Belépés képernyőn:
Felhasználónév: demougyved
Jelszó: demougyved
A Kezdőlapon kiválasztja a használni kívánt modult, például
Cégek


Kereséskor írja be a keresendő cég első karakterét és a Keresés gombbal listázhatja ki a találatokatAz összes cég megjelenik a listában, ha nem ír be semmit és kiválasztja a Keresés gombot.


A "D" karakterrel kezdődő magánszemélyek keresése és az eredmény listaA Naptár modulban láthatja a teendőit. A JogCRM mobilban 3 különböző típusú teendőt különböztetünk meg:
találkozó, feladat, telefonhívás

Teendőit napi- és heti bontásban is megnézheti, ha kiválasztja a Napi- vagy Havi nézet gombokatÚj teendőt az időpontot kiválasztva tud felrögzíteni.


A Találkozók modulban a Készít gombbal új találkozót készíthet. A *-gal jelölt adatok kitöltése kötelező.A Feladatok modulban a Javít gombbal tudja módosítani az adatokat. A *-gal jelölt adat kitöltése kötelező.A "Telefonhívások" modult használhatja fontosabb telefonhívásai előjegyzésére, illetve a telefonhívások részleteinek, tartalmának rögzítésére


%%laptetolanc%%