Redink Kft.

Vállalati szoftver kell? Igen.
Redink ERP
Csökkenteni kívánja informatikai költségeit, és a megtakarításokat a vállalkozás növelésére szeretné fordítani anélkül, hogy az befolyásolná a teljesítményt és a megbízhatóságot?
Valószínűsíthető, hogy vállalkozását töredezett informatikai alkalmazások hátráltatják, így nem képes elérni az Ön által kívánt hatékonyságot és előre jelezhetőséget.
A Redink ERP olyan vállalatok számára ajánlott, amelyek hatékonyságuk fokozása érdekében, illetve növekedésük kényszerében optimalizálni akarják üzleti folyamataikat.
E vállalatoknak egy gyorsan bevezethető, könnyen használható, és a jelenlegi IT infrastruktúrájukat a lehető legjobban felhasználó rendszerre van szükségük.

Miért a Redink ERP a legmegfelelőbb megoldás az Ön számára?

Mert kifejezetten a kis- és középvállalatok számára kialakított, egységes rendszerről van szó, melynek segítségével sikeresebben irányíthatja üzletét, növelheti hatékonyságát, és fokozhatja nyereségességét.

A Redink ERP:

 • Megfizethető áron, rövid bevezetési idővel, zökkenőmentesen használatba vehető
 • Könnyen használható, letisztult, logikus, intuitív felhasználói felületet kínál
 • Teljes körű átláthatóságot nyújt
 • Gyors hozzáférést biztosít a rendkívül pontos, az üzletmenet szempontjából kulcsfontosságú információkhoz
 • Hosszú távú megoldást nyújt a vállalatvezetésben
A rendszer legfontosabb tulajdonsága a nagy teljesítőképesség.
Összetett elemző eszközeinek köszönhetően a cégvezetés teljes körűen ellenőrzése alatt tudja tartani a céges információkat és tevékenységeket.
A program moduljai között megtalálható a raktárgazdálkodás, beszerzés-, ügyfélkapcsolat menedzsment (CRM), számlázó funkció, termeléstervezés és jövedelmezőségszámítás is.
A komplex vállalatirányítási rendszer biztosítja a pénzügyi, számviteli menedzsmenten felül a pénz és anyaggazdálkodási területek integrált, valósidejű kezelését is.

A következő üzleti előnyöket kínálja:
 • Fokozott termelékenység – A könnyen érthető, intuitív felhasználói felület segítségével gyors és hatékony a munkavégzés.
SAP_04
 • Gyorsabb és jobb üzleti döntések – A megbízható, pontos és gyors információ jobb üzleti döntéseket jelent!
  Gyors válasz az ügyfelek igényeire azáltal, hogy azonnal elérhetőek a biztos üzleti döntések meghozatalához szükséges információk.
  A rendszer mindenki számára elérhetővé teszi a technológia-közeli valós idejű adatokat.
  A vezetők gyorsan és hatékonyan hozzájutnak vállalkozásuk minden területének stratégiai információihoz, így a lehető legjobb és tényeken elemzéseken alapuló döntéseket tudják meghozni.
SAP_02
 • Megbízható bővíthetőség - A rugalmas újrakonfigurálási, bővítési technológia következtében adott a gyors módosítás és alkalmazkodás lehetősége, illeszkedve a vállalkozás belső és környezeti változásaihoz.
 • Globális elérhetőség - Az üzleti tranzakciók több pénznemben bonyolíthatók és több pénznemben elemezhetők.
SAP_04
 • Költségfigyelés - Hatékony költségszint figyelést, ellenőrzést biztosít a dolgozói termelékenység emelésével, a szállítók közötti kommunikáció javulásával és a műveletek hatékonyságának fokozásával.
  Az azonnali és közvetlen költségfigyelés biztosítja, hogy a projekt nyereségessége nem „olvad el” és az esetleges nemkívánatos jelenségek azonnal felismerhetővé válnak. Maximális költségellenőrzést biztosít a dolgozói termelékenység emelésével, a szállítók közötti kommunikáció javulásával és a műveletek hatékonyságának fokozásával.
 • Magasabb bevétel - Mivel a rend¬szerben mindenütt gyorsan és egyszerűen lehet hozzáférni a valós idejű információkhoz, így az üzleti lehetőségek jobban felismerhetők, az új termék piacra lépése gyorsabb. Az ügyféltámogatás és a szerviz színvonalának emelkedése további üzletépítést tesz lehetővé.
SAP_05
 • Értékesítési lehetőségek kezelése - A rendszer fontos eszközöket biztosít a vállalatoknak az értékesítési lehetőségek kezelésére, egyebek mellett teljes körű bizonylat, ügyfél vagy akár értékesítői szinten monitorozza a nyereségtartalmakat, továbbá cikk, raktár vagy akár régió szinten a készletszinteket illetve azok alakulásait is.
SAP_03

Főoldal     Tetejére